Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben een een plant liefhebbende, koffie drinkende, motor rijdende, foto- videograaf en vormgeefster. Mijn naam? Jane Stella Duursma, opgegroeid in het prachtige dorpje aan de Waal, Herwijnen. Al 2 jaar ben ik een trotse bolbewoner in ‘s-Hertogenbosch.

Door mijn creative kijk zie ik details en momenten die niet altijd meteen opvallen. Graag leg ik bijzondere momenten vast om mensen de mogelijkheid te geven om deze telkens weer opnieuw te beleven.

Jungle in huis

Jungle in huis

Ik hoor het je al denken, planten in leven houden is van veel mensen een fijne hobbie. Jep, en hobbies kunnen goed uit de hand lopen! Maar liefst 30 groene huisgenoten. Voor mij zijn planten rustgevend en horen bij mijn leefritme. Met genoeg aandacht en geduld kunnen ze uitbloeien tot mooie sterke volwassen planten

Motormuis

Motormuis

Sinds begin 2020 ben ik een trotse eigenaar van deze Ducati Scrambler Sixty2. Hij heet Oscar, omdat het een modder monster is! Motorrijden is niet vergelijkbaar met het rijden in een auto. Je bent in de wereld, je voelt de windt en je ruikt de natuur. En naast deze fijne ervaring ben je als motorrijder snel op lokatie omdat je de mogelijkheid hebt files te vermijden.

fotografie, video en vormgeving

Voorbeelden van recente evenementen, bruiloften, interieur fotografie en grafisch ontwerp.

It's a date!